Clinica Everest

Iți oferă servicii de chirurgie generală, endoscopie, proctologie și dermatologie.

Luni - Vineri
9.00 - 20.00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

De ce Everest

Dr. Adrian Ghenea

În relația cu boala, fiecare dintre noi pornește involuntar într-o expediție spre Everest. Un drum care nu este ușor niciodată, un drum diferit pentru fiecare, un traseu despre care niciodată n-o să găsești o poveste care să se asemene cu alta. Șansele de a ajunge învingător la capătul acestui parcurs cresc considerabil dacă ai alături o echipă de ghizi foarte bine pregătită, echipament pe care să te poți baza și încredere.

Credem că putem fi alături de tine încă de la primele simptome ale bolii și dispunem de expertiza necesară pentru a-ți stabili un diagnostic precis, apoi de a idetifica împreună cele mai bune opțiuni terapeutice.

Clinica Everest îți oferă servicii de proctologie, endoscopie, chirurgie generală și dermatologie.

Suntem o echipă cu experiență de peste 15 ani care împărtășește pasiunea pentru medicină, grija pentru pacient, cu cele mai noi opțiuni terapeutice.

Răspundem cu atenție nevoilor tale, suntem pas cu pas alături de tine și mergem împreună pe drumul spre vindecare!


Pentru pacienți

Imagini preluate și din surse externe.


Hemoroizi


Fisura anală


Fistula anală


Polipii de colon


E bine să știi!

Proctologie

Experiență de 15 ani în tratarea hemoroizilor! Un consult îți poate salva VIAȚA!

Dermatologie

Nu orice aluniță este un cancer! Prezintă-te la consult!

Chirurgie generală | Chirurgie oncologică

Consultă părerea specialiștilor noștri!

Toxina botulinică

Unde? Când? Cum? Vino la consultul de specialitate!

Endoscopie

Ai împlinit 50 de ani? Asigură-te că ai făcut un control și o colonoscopie!

Acid hialuronic

Nu te lăsa înșelat! Vino la un consult!

Despre noi 

 

Întrebări frecvente

Este prima etapă din procesul de vindecare. E o etapă necesară și firească, de care nu trebuie să vă speriați și nici nu trebuie să vă producă jenă. De ce vă spun asta? • Fiecare pacient este tratat cu respect, înțelegere și răbdare. Vom purta o discuție amănunțită despre istoricul dumneavoastră medical, despre stilul de viață pe care îl aveți și despre simptomele care vă deranjează. • Consultația decurge într-un mod natural, iar dumneavoastră veți fi examinat stând într-o poziție firească și comodă. • Intimitatea dumneavoastră este respectată, în cabinetul de proctologie. Consultul va cuprinde o discuție legată de istoricul bolii, urmată de tuşeul rectal și anuscopie.
Igienizați zona înainte de examinare. Recomandăm înlăturarea părului cu o cremă de epilat sau cu aparatul de ras. Înainte de consult, este necesar ca pacientul să fi avut scaun. Dacă suferiți de constipație cronică, cu o zi înainte de consultație, recomandăm să consumați alimente lichide și să asociați un tratament laxativ ușor.
Anuscopia este un examen care permite explorarea anusului și este utilizată pentru evidențierea unor formațiuni în dinamică (hemoroizi, fisuri anale, tumori). Examinarea se face de cele mai multe ori cu un dispozitiv video și permite medicului dumneavoastră să pună un diagnostic cât mai corect.
Colonoscopia este o investigație obligatorie pentru pacienții care depășesc vârsta de 50 de ani sau cei în ale căror familii unul dintre membri a suferit de cancer de tub digestiv. Se recomandă și persoanelor tinere cu afecțiuni proctologice în stadii incipiente. Atenție! Pacientul poate opta pentru colonoscopie cu anestezie superficială sau profundă.
Înainte de a vă programa pentru colonoscopie este necesar să discutați cu un medic, care să vă sfătuiască în legătură cu pregătirea pentru colonoscopie, cu regimul pe care va trebui să îl țineți, cu soluțiile pe care va trebui să le beți pentru lavajul intestinal (Fortrans, Endofalk sau Moviprep). Atenție! Unele persoane, precum pacienții diabetici, cei cu ocluzii intestinale sau cu alte intervenții importante la nivelul abdomenului, au restricții pentru anumite medicamente și soluții administrate înainte de colonoscopie.

Lasă-te în grija specialiștilor!

Servicii medicale complete pentru afecțiuni ano-perianale

Cum ajungi la noi

Aleea Circului, nr. 1, sc. B, ap. 104, Interfon 104
Sector 2, București

Metrou – stația Ștefan cel Mare

RATB – autobuzele 330, 335 (stația Stadionul Dinamo sau Dr. Grozovici); tramvaiele 1, 34, 46 (stația Vasile Lascăr)